гума фетиш секси чорапи за дамите ясно
Ново - 4 %

гума фетиш секси чорапи за дамите ясно

На склад
BGN 63.84
BGN 61.00
Налично:


Ние сме директен производител, имаме дългогодишен опит в тази латексном областта на маркетинга, както и се радваме на добра репутация.Ние наистина предлагаме график на намаления за няколко поръчки. Нашият график отстъпки се основава на стандартни типови количества.За да получите по-добра представа за вида на предоставяне на цената на едро ви моля изпратете ни имейл
Искате да се посветим на своята латекс дрехи?
Ако сте видели латекс в фотосесии и клубове, вероятно и тя изглежда гладка и много блестящи. Когато за първи път купувате дрешки, може да бъдат разочаровани, след като видя, че латекс изглежда по-матово. Подобно на кожата, латекс изисква блясък и грижа, за да изглежда по най-добрия начин и да се развиват блясък.
Политика на връщане, Ако продукта, който получавате, не е това, което сте поръчали, ние го замени безплатно. Всички продукти са тествани преди да изпратите, и suitop гарантира качеството на нашите продукти. Ако продуктът не отговаря на вашите очаквания, просто се свържете с нас в продължение на 2 дни, ние не можем да носим отговорност за вреди, причинени от неправилно използване или лоши грижи за дрехи. Всички парцели трябва да бъдат застраховани за стойността на съдържанието, когато те ще бъдат изпратени обратно до нас. Suitop не носи отговорност за каквито и да е парцел, изгубени в процеса на възстановяване на собствеността, освен ако не бъде предоставено потвърждение подпис доставка.

Други функции

Специална Употреба:
Екзотична Облекло
Пол:
Жени
Вид На Модела:
Твърд
Тип Елемент:
Чорапи
Материал:
Коприна
Номер На Модела:
ST-214029
Цвят:
Моля, разгледайте цветовата диаграма по-долу
Размер:
Customize
Материал:
Латекс природата
Тип Suppy:
Рум-OEM
Състав На Материала:
латекс от каучук природата
Дебелина на:
0,4 мм
Стил:
латекс сексуален фетиш

Подобни оферти