3087882 слайд за Sodick, Sodick plate 3082521, размер: 64mmx 26mmx 12mm контакт хранене задържащ скоба части SODICK EDM

3087882 слайд за Sodick, Sodick plate 3082521, размер: 64mmx 26mmx 12mm контакт хранене задържащ скоба части SODICK EDM

На склад
BGN 104.00
Налично:

Sodick S5005 Slide-Block 90-1 / титуляр за контакт захранване Размер : 64mmx 26mmx 12mm позиция : . топ приложение : всички
Вашите машини за рязане на тел имат впечатляващ набор от функции, които правят работата и особено за обслужване на телена машини по-лесно, отколкото всеки друг. Като лидер в областта на технологиите EDM, ние разработихме пълна гама от консумативи, материали, специално проектирани за поддържане на оптимална ефективност на работата на това оборудване.
За да получите най-доброто за вашия хардуер EDM, трябва да изберете най-соотвествующие, най-последователни, най-високо качество на консумираната вещества за вашето приложение и на вашата машина.
Ние сме инсталирали добра репутация в областта на направляващи издатини тренировки за малки машини за отвори EDM сверля. Клиентите ценят тези продукти, за да ги стабилна и высокоточную обработка. Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.
Свържете се с нас днес!
За да получите най-добрата цена и най-доброто обслужване, pls добросердечно
се с нас, преди да се правят поръчки.
Ако Freight високо в нашата система, моля не се колебайте да ни уведомите. Ние ще проверим детайли и скорректируем пука ми за вас. Благодарим ви.
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад Aliexpress.

Други функции

Подобни оферти