5 броя деца направи си САМ ръчно изработени карикатура чанта играчки / детски детска градина стикер изкуство, занаят САМ плат подарък пакети за образователни играч?
Ново - 18 %

5 броя деца направи си САМ ръчно изработени карикатура чанта играчки / детски детска градина стикер изкуство, занаят САМ плат подарък пакети за образователни играч?

На склад
BGN 12.16
BGN 10.00
Налично:


Името на деталя : чанта, направи си САМ
Размер : 19*12,5 см
опаковка : 1 бр./опаковане.
5шт с различни модели смесени изпращане
Начин на плащане : 1). Ние приемаме условно депозиране с кредитна карта виза, на банка в банка тук. 2). Моля, уверете се, че вие потвърждавате плащането, когато получавате на стоките в добро състояние, защото, когато правите поръчка, парите се прехвърлят в набирателната сметка, а не за наша сметка. Доставка : 1). Можем да доставим продуктите в рамките на 7 работни дни след като плащането ще достигне ескроу. 2). Нашата спедиция по подразбиране се извършва чрез въздушна поща стълб на кит. Това обикновено отнема от 15 до 60 работни дни, за да пристигнат в различни страни. EMS обикновено отнема от 7 до 10 работни дни, за да пристигнат. DHL / Fed Ex/UPS обикновено са необходими 6-8 работни дни, за да пристигнат. Всички те също зависят от местната скорост на доставка. 3). Стоки ще бъдат маркирани като "подарък" или "модел" и с по-ниска цена за по-лесно оформяне на митническите органи. Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача. Всички митнически такси, се заплащат от купувача. 4). Ние ще ви изпратим стоката на адреса по подразбиране в условном депонировании, ако не ни уведомите за повторни поръчки. И номер на телефона, е важно да се оставите на вашия адрес.

Други функции

Диаметър на:
19см
Дължина:
19cm
Характеристики:
стикер за рисуване
Височина:
12,5 см
Ширина:
12.5cm
Гаранция:
Няма
Тегло:
0.01g
Номер На Модела:
158

Подобни оферти