YouPro YP-880 E3 LCD дисплей таймер за дистанционно управление на камерата, кабелна спускане на затвора за Canon, Pentax, Samsung Contax DSLR фотоапарат
Ново - 21 %

YouPro YP-880 E3 LCD дисплей таймер за дистанционно управление на камерата, кабелна спускане на затвора за Canon, Pentax, Samsung Contax DSLR фотоапарат

На склад
BGN 31.84
BGN 25.00
Налично:


You Pro YP-880 E3 LCD дисплей таймер за дистанционно управление на камерата, кабелна спускане на затвора за Canon, Pentax, Samsung Contax DSLR фотоапарат
Описание
Youpro YP-880 помещение кабелна спускане на затвора дистанционно управление поддържа строг тъмничен снимате, по-ниска скорост и висока скорост на непрекъснато снимане, тръбообразна снимате, задържане на снимане и синхронизация на снимане, могат да отговарят на вашите различни изисквания към снимките.
Характеристики :
Този жично дистанционно дистанционно управление спускане на затвора поддържа строг тъмничен снимате, низкоскоростную и високоскоростна непрекъсната стрелба, стрелба крушки, задържане на снимане и функцията за синхронизация на снимане.
Ви позволява да зададете времето на закъснение (1-59с) и номер снимаемого на изображението (1-99) в режим на забавяне на снимане.
Ви позволява да зададете времето на закъснение на снимане, време на експозиция, интервальное време на снимане (интервали до 99 часа, 59 минути, 59 секунди от стъпка 1 С) и номер снимаемого на изображението (1-99) в режим на временна стрелба.
С LCD дисплей е много удобен за получаване на точна информация за персонализиране на режима на снимане, лекота на работа.
Специален дизайн с ниска консумация на енергия, подходяща за продължителна употреба.

Други функции

Номер На Модела:
YP-880/E3
Съвместим Марка:
CANON, Pentax
търговска марка:
кугенс
Тип:
Тел
Пакет:
No

Подобни оферти