Три инструмента торта мухъл може да un16300 unopan къща 4 инча златно сърце под формата на nonstick кухненски форми за печене
Ново - 11 %

Три инструмента торта мухъл може да un16300 unopan къща 4 инча златно сърце под формата на nonstick кухненски форми за печене

На склад
BGN 11.20
BGN 10.00
Налично:


ДОСТАВКА
В страните от АФРИКАНСКИЯ съюз, САЩ, Канада, Великобритания въздушна пратка отнема около 10-15 работни дни, за да стигне до Вашата дестинация.
В европейските страни това може да отнеме от няколко дни, повече време.
Можете да изберете най-бързият начин на доставка, ако искате да го получи в скоро време, но допълнителни пари са на ваше разположение.
Но ако имате някакви въпроси относно времето за доставка, не се колебайте да се свържете с нас.
времето за доставка варира в различните страни, то зависи от вашия регион . време за доставка може да бъде малко повече, ако вашето място е отдалечено , но това е извън нашия контрол, надявам се да можете да разберете това е добре. но ние ще ви даде номер за проследяване, след като компанията за доставка ще ни го, не се притеснявайте, ако срещнете някакви въпроси, можете да се свържете с мен. ние винаги сме готови да ви помогнем.
- Моля, имайте предвид, че сроковете за доставка могат да варират, особено в пиковите периоди или в неблагоприятни метеорологични условия.
-Тъй като има ограничения за теглото и кубатуре на международния поръчка, ние не можем да ви предложим някаква отстъпка или комбинирана доставка за няколко стоки. Няма местната служба самовывоза, не се използва никаква трета страна на превозвача за доставка.

Други функции

Тип:
Инструменти За Печене И Сладкарски Изделия
Материал:
Метални
документ:
CE / EU
Тип Инструменти За Печене И Сладкарски Изделия:
Сладкарски Четки

Подобни оферти