4 бр./лот 13mnm SK13 линеен релса ръководство Вал референтната група, носещи стъпков мотор с ЦПУ
Ново - 5 %

4 бр./лот 13mnm SK13 линеен релса ръководство Вал референтната група, носещи стъпков мотор с ЦПУ

На склад
BGN 13.66
BGN 13.00
Налично:


Добре дошли в нашия магазин
4 бр SK13 13 мм Линейна опора на вала
Модел : SK13
ID на вала : 13 мм
Брой : 4 бр.
1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
2) плащането трябва да бъде в рамките на 15 дни от датата на поръчка.
3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в срок от 15 дни.
Продукта се изпраща в рамките на 5 работни дни след пълното заплащане.Ако не можете да получите своите стоки по време,моля, свържете се с нас на първо място, ние ще проверим и ще решим това за вас в най-скоро време.Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа е нормално. понякога трябва малко да се бавим заради почивните дни или празниците.Ако не можете да ни поща в рамките на 48 часа,моля, проверете вашата спам или се свържете с нас на друг адрес на електронна поща.
Връщане :
Ако детайл DOA (dead пристигане), купувачите могат да се върнат в 14 дни, след това ние го замени с нов деталем след като получим точка на DOA.Моля свържете се с нас преди да изпратите продукта обратно
Гаранция :
Всички стоки се предлага с базова гаранция от продавачите на 3 месеца, ако стоката е дефектна в продължение на 3 месеца, ние ще ви предложим замяна с вашия допълнително зарядно устройство(включително разходите за доставка), след като получим дефектен продукт.

Други функции

Номер На Модела:
SK13
Капацитетът На Въртящия Момент:
Gcr15
Грапавост На Повърхността:
Р 0,8
Покритие:
Алуминиева Сплав
Материал:
Алуминиева Сплав
Структура:
Линейна опора стик вала
парчета:
4 бр. / лот SK13
Диаметър на:
13 мм

Подобни оферти