Нова Смола Стандартните Мъжки Целомъдрието Устройство На Пениса Заключване Възрастен Робството Петел Клетка 4 На Размера На Пениса Пръстени Колан На Целомъдрието
Ново - 16 %

Нова Смола Стандартните Мъжки Целомъдрието Устройство На Пениса Заключване Възрастен Робството Петел Клетка 4 На Размера На Пениса Пръстени Колан На Целомъдрието

На склад
BGN 34.69
BGN 29.00
Налично:

Опаковка : Небезрассудный пакет , защитете своя личен живот материал : Биосурсивная смола размер : размер клетки : клетка : дължина-около 3,03" (77 мм) , с Диаметър около 1,22"(31 mm). 7 размери на пръстените :
нормално пръстен : 1.49"(38 мм),1.69"(43 мм),1.89"(48 мм), 2.04"(52 mm).
( Четири обикновени пръстени на всички ви дават )
шипове пръстен : 1.37"(35 мм),1.57"(40 мм), 1.77"(45 мм) (можете да изберете размер, когато го купите) на целия комплект включва : една-единствена клетка. Четири обикновени пръстени. Една ключалка с два ключа. Един бележник БКП.
Смола притежава свойства да се разширяват при нагряване и се свива при охлаждане. Ако лентата е от следните ситуации, като warp, непригодность пръстени и сепаратор, просто попийте на този предмет в топла вода в продължение на две минути, и тогава той ще бъде нормално, което е особеност на терена, а не проблем на качеството.Ако сте против, моля, не го купуват.
Гарантирана конфиденциалност : вашият личен живот е за нас от първостепенно значение. Името по подразбиране на опаковката - "пластмасови играчки" (всички други изисквания, моля, изпратете ни съобщение), и с нашата сдържан опаковка, можете да пазарувате в пълна увереност, че единственият човек, който знае, че се намира от вътрешната страна на опаковката, - това сте вие!
Внимание : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.

Други функции

Размер:
without spikes ring, 35mm spikes ring, 40mm spikes ring, 45mm spikes ring
Тип Елемент:
Пръстени За Пениса
търговска марка:
СЫСГОГО
Номер На Модела:
Q114-1
Секси Суггестивный:
No
Материал:
КОРЕМНА ПРЕСА
Непристойная Снимка:
No

Подобни оферти