Метал Алуминий Пенис Пръстен Мъжки Пръстен Петел Забавяне На Еякулацията Продукти За Възрастни Корпус Забавяне На Заключване На Панти Пенис Пръстен Секс Играчки ?
Ново - 40 %

Метал Алуминий Пенис Пръстен Мъжки Пръстен Петел Забавяне На Еякулацията Продукти За Възрастни Корпус Забавяне На Заключване На Панти Пенис Пръстен Секс Играчки ?

На склад
BGN 8.35
BGN 5.00
Налично:

Метал Алуминий Пенис Пръстен Мъжки Пръстен Петел Забавяне На Еякулацията Продукти За Възрастни Корпус Забавяне На Заключване На Панти Пенис Пръстен Секс Играчки За Мъже
Вид : Пръстени За Пениса
Материал : Метал, Алуминий
Цвят : Син Черен Злато И Сребро Червен
Размер : вътрешен диаметър от 4,0 см на 4,5 см 5.0 mm
Безопасна и тайната предпоставка за доставка
Ние водим по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO). Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Ние ще ви изпратим пакет от Китай чрез въздушна поща. Срокът на доставка зависи от превозвача, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето пратки можете да получите на 20 работни дни (4 седмици). См. по-долу информация за срока на доставка за събиране на количествени данни :
Ние приемаме заявки за връщане, по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.

Други функции

Размер:
40mm, 45mm, 50mm
Тип Елемент:
Пръстени За Пениса
Номер На Модела:
Пръстени За Пениса
Секси Суггестивный:
No
Непристойная Снимка:
No
Материал:
неръждаема стомана
Материал:
Метален Алуминий
A:
пенис cockring
B:
секс петел пръстен
C:
пръстен за пенис
D:
забавяне на еякулацията
Модел:
4.0 4.5 5.0 см на избор
Цвят:
черен син злато и сребро червен
Тип:
мъжки секс-играчка

Подобни оферти