UI черен нов английски замяна на лаптоп клавиатура за Acer 4710 4710Z 4712 ГОДИНА 4712G 4290 4720 4720G
Ново - 8 %

UI черен нов английски замяна на лаптоп клавиатура за Acer 4710 4710Z 4712 ГОДИНА 4712G 4290 4720 4720G

На склад
BGN 17.44
BGN 16.00
Налично:


част от продукт има редица производители, различни от производителите на клавиатури, някои места ще бъдат различни. Но няма да се отрази на клавиатурата всички функции. Фабрика е изпратен на случаен принцип. Ако имате специфични изисквания, моля свържете се с нашия персонал за обслужване на клиенти.
Уважаеми клиенти, радвам се, че можете да изберете нашите продукти. Ние се надяваме, че ще можем да ви предоставим най-качествените продукти и най-добра услуга, за да ви помогне да решите проблема си.
Забележка : всички наши клавиатурата са предназначени за конкретен тип на компютъра, трябва да се провери своята покупка, когато проверка на физическата картина на нашето съединение. Ние не можем да ви помогне със загуба, ако моделът не е подходящ за клиента.
Всички наши клавиатура-това е съвсем нови неизползвани клавиатура. За да се предотврати повреда на продукта по време на транспортирането,ние използваме специални опаковъчни материали за опаковката на продукта.
Един пакет :
Маса опаковка :
Всички наши продукти гаранция в продължение на три месеца продукт по време на гаранционния период имаме някакви въпроси, ние можем да ви помогнем да замени нови продукти (с изключение на технически повреди)
Ако имате някакви проблеми с клавиатура, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние незабавно ще ви помогнем да се справят с проблема.

Други функции

Съвместим Марка:
Компанията Acer
Номер На Модела:
4710
Стандарт:
Стандарт на САЩ
версия:
UI
Независимо дали е с подсветка:
NO
Независимо дали е с рамка:
NO
Цвят:
Черен
Вид Клавиатура:
Обикновени ключове
Състояние:
НОВО
Гаранция:
3 месеца

Подобни оферти