Безжичен бутон за обслужване на масата SINGCALL с антена и винтовым отвор отдолу, може да бъде закрепена на масата или на стената. цвят-бял.

Безжичен бутон за обслужване на масата SINGCALL с антена и винтовым отвор отдолу, може да бъде закрепена на масата или на стената. цвят-бял.

На склад
BGN 20.78
Налично:


Търговска марка : SINGCALL
Номер на модел : APE830
Място на произход : Иу Zhejiang, Китай (континентален)

Били ли сте някога в ресторанта, тук ще са готови да вземат поръчката си, но никъде не можете да намерите сервитьор или сервитьорка? Безжична разговор или сървър виртуална памет на система за разговор, може да се разреши проблема.
Безжична жидкостная системата се използва широко в зона на обслужване. Това е бутона, за да използвате гост. Когато гостът се нуждае от някаква услуга, той или тя просто кликнете бутона до него или с нея, или я работен номер ще се появи в музика или да гледате пейджър предупредителен глас. Така че сервитьорът може да осигури много навременно обслужване. Добре дошли, за да изберете нашите бутони безжична система за повикване.
Основни характеристики :
01. три ключови пейджър
02. оборудван с экстренныйым пускането на смогите основата на екстракт
03. цветна светлинна съвет, стабилност регистриран път
04. външна антена, далечен стартиране
05. промени анти температура и влажност на въздуха
06. номер може да бъде променен по желание от силна способност за повторно използване
Продукти SINGCALL имат сертификати CE, сертифицирана от FCC (Федералната комисия връзка), Ro HS (ограничаване на опасни вещества).
Пакетът включва :
пейджър x 11.

Други функции

търговска марка:
SINGCALL
Номер На Модела:
APE830

Подобни оферти