50 мл син матиран стъклен флакон парфюм с алуминиев лъскав черен спрей мъгла. флакон-спрей парфюм контейнер

50 мл син матиран стъклен флакон парфюм с алуминиев лъскав черен спрей мъгла. флакон-спрей парфюм контейнер

На склад
BGN 49.28
Налично:


Материал бутилки : стъкло материал на капака : алуминий цвят на бутилката : син матиран цвят на капака : лъскав черен включва : бутилка+спрей форма на капака : кръгла капацитет : 50 мл Забележка : моля,оставете съобщение цвят,в противен случай, искаме да е случайно.благодаря ви за съдействието.
Б. Начин На Плащане :
Условно депозиране чрез онлайн магазин и T/T разположение.
C. за доставка и тарифа / данък :
Всички парцели ще бъдат изпратени чрез Ali Online Логистика, включително DHL, UPS, TNT, EMS, FEDEX, TOLL и т.н., Така че ние избираме по-икономично експресни услуги за вас, може би това не е същото, че си избран Експрес. Ние не поемаме отговорност за тази друга експресна услуга! Ако имате някакъв специален заявка, моля, свържете се с нашия търговски мениджър ID : cn901648564. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви предложим най-добрата услуга, бързо и ще ви даде номер за проследяване. Добросердечно моля, обърнете внимание, че ние не вземем върху си никакви разходи и такси, свързани с местните обичаи на купувача. Ние също не знаем, колко ценно тарриф, защото в различните страни имат различна политика!
Г. Цветна Толерантност :
На всички снимки сме направили сами. И нашият фотограф се опитал да направи всичко възможно, за да запази естествения цвят на продукта.

Други функции

Тип Елемент:
Бутилки За Многократна Употреба
Размер:
50ml
Номер На Модела:
50 мл син матиран парфюм

Подобни оферти