Интелигентни електрически изкачване на гърба на вратата-лесно за вас, за да се контролира костюм хобота на дистанционно управление BMW X1 с електрически всасыванием

Интелигентни електрически изкачване на гърба на вратата-лесно за вас, за да се контролира костюм хобота на дистанционно управление BMW X1 с електрически всасыванием

На склад
BGN 660.00
Налично:


*Правили ли сте някога подобен опит ? Когато държите много неща от търговски център, двете ръце са свързани, все още е необходимо да отворите багажника на колата си ръце.
*Когато се налага да пътуват багаж неща със себе си в командировка,но не е в настроение се дължи на хлопотной експлоатация на багажника
*Когато сте приели неща от багажника, винаги да се окажете в неудобна ситуация, като например застреваете или не можете да извадя врата на багажника, тъй като тя не разполага с механизъм за предотвратяване на задръствания, а също така не можете да зададете височината на вратата на багажника.
Сега
нека да има никакви проблем сандъка. Електрически изкачване на задната врата решава всички проблеми за вас, прави вашето пътуване по-лесно и по-удобно.
>>>Какво е умен електрически изкачване на задната врата
Интелигентни електрически изкачване tail gate-това е нов набор от интелигентна система за модификация на автомобила, водачът може да използвате дистанционното управление на телевизора,натиснете върху бутона tail gate или стаята на водача да го управлява.освен това, тя е функция на smart avoid pinch, памет, височина и така нататък. Той е лесен за използване,лесен и интеллектуальен,прави колата по-добре.
1. Кликнете върху дистанционното управление, за да отворите / затворите задната врата, дори ако ръцете ви са заети, можете да направите това лесно.
2. леко докосване до бутона на гърба на вратата, тя се затваря толкова, колкото ви е необходимо.
3.Когато седите на седалката на водача, натиснете бутона за лесно управление на вратата на багажника.
4. докато задната врата са затворени,тъй като само те да влияе на препятствията (хора или неща),те автоматично да отскочат назад, или ще спре там,за да се избегне причиняването ви навреди.
5. задната врата може да запомня височина, потребителят се дърпа врата на нивото, на което тя може да постигне, а след това дълго време се кликне върху бутона, за да автомобилът е бил инсталиран.

Други функции

Тип Елемент:
Гербове На Обувката
Широчина На Елемента:
8.7inch
Преносимото Номер Детайли:
45545
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Височина На Продукта:
8.7inch
Производствен Номер Детайли:
2812
Държава / регион на производство:
Китай
Материал:
Стомана
Друг Номер:
3535
търговска марка:
Лиспринг
Името На Модела:
LE2812
Настаняване на превозното средство:
Задни
Модел Година:
2015
Дължина На Продукта:
26.8inch
Тегло На Продукта:
6
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
специални характеристики:
Интелигентни Електрически Изкачване Задната Врата Лесно Се Управлява Багажником

Подобни оферти