Безплатна доставка на Едро 1724 Русия 1 рубла монети копие Копер производство със сребърно покритие
Ново - 37 %

Безплатна доставка на Едро 1724 Русия 1 рубла монети копие Копер производство със сребърно покритие

На склад
BGN 3.20
BGN 2.00
Налично:

Подробно описание : спецификация на Материал месинг, техника за леене античен стил имитация на използването на сувенири детайл view1 : 1 : Detail view2 : 2 : Detail view3 : 3 : условия на плащане :
Ние приемаме само условно депозиране .
От съображения за сигурност ние ще изпращате поръчки само по адрес на доставка,който сте потвърдили с помощта на Набирателни. Доставка :
1. условия за превоз :
Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка. Подробности само са потопени, след като компенсация ще подтвержена Набирателни.
2. Корабни Компании :
Ние подкрепяме спедиция "поща " Китай" EMS" ,
Ако имате нужда от помощ при избора на бърза и надеждна транспортна компания, моля, свържете се директно с нас и ние ще направим всичко възможно, за да помогне. Коментари :
Удовлетворението на клиентите е много важно за нас. Ако сте доволни от заказанными вас продукти, моля, оставете коментар. Ако не сте доволни от заказанными вас продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор. Реплика, която посеребрены-90%, Купър. Правилната цена, за да направи интернет, реплика на Кибера струват колкото се може повече монети.
Успешна покупка на моите монети, вземи парите, аз в рамките на три работни дни перевезу монети на вашия адрес, трябва 25-30 дни, за да се получи, моля, купувачи чакат.

Други функции

Материал:
Мед
Стил:
Античен Имитация
Техника:
Кастинг
Тема:
Хората
Регионална Функция:
Китай
сребърен метал:
сребърен метал
Място на произход на стоките:
Руска Федерация

Подобни оферти