Безплатна поставка + ръчно изработени от високо стомана японски истински самурайски меч катана пълен Тан остър.

Безплатна поставка + ръчно изработени от високо стомана японски истински самурайски меч катана пълен Тан остър.

На склад
BGN 201.60
Налично:


А БОЙ С МЕЧ :
Функционален и готов за битка.Аксесоари меч и всички автентични.Той е проектиран нашия опитен фехтовальщиком с внимателно разработен, за да създадете висококачествен нож за реална употреба.Мечът наистина е рентабилен, и ще бъде най-добрия избор, за да покаже на приятелите си или да го запишете като колекции, или да го изпратите като подарък.Освен това е много подходящ за обучение и за рязане на pratice.
SPES : обща дължина : 40,9 инча 104 см Материал на острието : 1060 высокоуглеродистая стомана Нагаса дължина : 28,7 инча 73 см. материал Сая : масивна дървена дръжка, дължина : 10,6 инча 27 см Материал на дръжката : истинска кожа Лъч + масивна дървена дължина Киссаки : 1,77 инча 4,5 см материал Tsuba : висококачествена Сплав Ширина на острието Tsuba (до хабаки) : 1,26 инча 3,2 см Тегло (без Сая) : 0,85 кг. (приблизително) Широчина на острието (около Киссаки) : 0,91 инча 2,3 см Тегло (с Саей ) : 1,17 кг. (приблизително) форма на Киссаки : Чу КИССАКИ тегло на опаковката : 2,0 кг(приблизително) Форма на острието : SHINOGI-ZUKURI състояние : чисто нов
W AY OF S WORD MAKING :
1.
T ANREN : F ORGING
T SURIKOMI AND S UNOBE : F ORMING THE B LANK
Юфка е направена от високо стомана 1060,тя е напълно выкована ръчно с помощта на най-древния метод за направата на мечове.Той е выплавлен и растерт (ръчно коване), за да се намали останалите примеси въглеродна стомана и по-добро разпространение на въглерод за образуване на детайла.
2.
H IZUKURI : F ULLY S HAPING THE B LADE
A RA-S HIAGE : R OUGH F INISHING
Y АКИ-I RE : H T EAT REATING
Острието е било пълно с оформят ръцете,и след това топлината лечение (да се изясни) след мелене(груб довършителни), тогава бързо масло и вода гася(закаляя), за да принудят въглерод в Стомана в разширено състояние, като го схванат която ще позволи тя да се запази край.

Други функции

Тема:
Спорт
Регионална Функция:
Япония
Стил:
Японски Стил
Материал:
Метални
Състояние:
НОВО
Държава / регион на производство:
Китай

Подобни оферти