Ръчно Изработени Японски Самурайски Меч Катана Изградена Стоманена Глина Закалени Абразивни Blade

Ръчно Изработени Японски Самурайски Меч Катана Изградена Стоманена Глина Закалени Абразивни Blade

На склад
BGN 415.98
Налично:


А БОЙ С МЕЧ :
Напълно функциониращ и напълно готов за битка.Аксесоари меч и всички автентични.Той е изработен от дамасской стомана, разработен от нашия опитен фехтовальщиком с перфектна изработка диференциално втвърдяване (почивка глина), за да създадете висококачествен нож за представяне на бойното поле.Мечът наистина е икономичен, функциональен и ще бъде най-добрия избор, за да го покаже на своите приятели или да се запази като колекция.Освен това, той е много подходящ за обучение или демонстрация на вашите специални диференциала, втвърдяване и изисканото майсторство на процеса на коване.
SPES : обща дължина : 40,9 инча 104 см Материал на острието : Дамасская стомана глина закалени абразивни Нагаса дължина : 28,7 инча 73 см. материал Сая : твърдо дърво с черна лакирана дръжка дължина : 10,6 инча 27 см Материал на дръжката : истинска кожа Лъч + твърдо дърво дължина Киссаки : 1,77 инча 4,5 см материал Tsuba : висококачествена Сплав Ширина на острието Tsuba (около хабаки) : 1,26 инча 3,2 см Тегло (без Сая) : 0,85 кг. (приблизително) Широчина на острието (около Киссаки) : 0,91 инча 2,3 см Тегло (с Саей ) : 1,17 кг. (приблизително) форма на Киссаки : Чу КИССАКИ тегло на опаковката : 2,0 кг(приблизително) Форма на острието : SHINOGI-ZUKURI състояние : чисто нов
W AY OF S WORD MAKING :
1.
T ANREN : F ORGING
T SURIKOMI AND S UNOBE : F ORMING THE B LANK
Юфка е направена от дамасской стомана, тя е напълно выкована ръчно в съвсем традиционен начин.Высокоуглеродистая стомана AISI 1060 е выплавлена и толчена да се прибират 13 пъти, за да се създаде 8192 слой,не само може да се отстранят останалите примеси въглеродна стомана и по-добро разпространение на въглерод за образуване на детайла,но и позволява на слоеве се огъва със скорост, която е много, много малко се различава, когато страничното (периферното)напрежение се поставя на острието. Наслояване стомана създава твърдост (съдържание), което прави всяка част на острието е по-склонна към извивката и пружина назад, но не и счупени.

Други функции

Тема:
Спорт
Регионална Функция:
Япония
Стил:
Японски Стил
Материал:
Метални
търговска марка:
Хуа Zhenlong Меч
Състояние:
НОВО
Държава / регион на производство:
Китай

Подобни оферти