Ръчно коване и сгънати червен Дамасский стоманено острие японски самурайски катана истински меч.

Ръчно коване и сгънати червен Дамасский стоманено острие японски самурайски катана истински меч.

На склад
BGN 222.40
Налично:


А БОЙ С МЕЧ :
Напълно функциониращ и готов за битка.Всички аксесоари на меча автентични.Той е сложен 13 пъти, за да се създаде 8192 слой от цялостна преработка, за да се създаде мощното острие с гъвкавост и твърдост.Мечът наистина е икономичен и ще бъде най-добрия избор, за да го покаже на своите приятели или да се запази като колекция.Освен това, той е много подходящ за обучение или демонстрация на изящни складного занаяти.
SPES : обща дължина : 40,9 инча 104 см Материал на острието : Червен Дамасская стомана Нагаса дължина : 28,7 инча 73 см. материал Сая : масивна дървена дръжка, дължина : 10,6 инча 27 см Материал на дръжката : истинска кожа Лъч + масивна дървена дължина Киссаки : 1,77 инча 4,5 см материал Tsuba : висококачествено желязо Ширина на острието Tsuba (до хабаки) : 1,26 инча 3,2 см Тегло (без Сая) : 0,75 кг. (приблизително) Широчина на острието (около Киссаки) : 0,91 инча 2,3 см Тегло (с Саей ) : 1.0 кг. (приблизително) форма на Киссаки : Чу КИССАКИ тегло на опаковката : 1,8 кг (приблизително) Форма на острието : SHINOGI-ZUKURI състояние : чисто нов
W AY OF S WORD MAKING :
1.
T ANREN : F ORGING
T SURIKOMI AND S UNOBE : F ORMING THE B LANK
Юфка е направена от дамасской стомана, тя е напълно выкована ръчно в съвсем традиционен начин.Высокоуглеродистая стомана AISI 1060 е выплавлена и толчена да се прибират 13 пъти, за да се създаде 8192 слой,не само може да се отстранят останалите примеси въглеродна стомана и по-добро разпространение на въглерод за образуване на детайла,но и позволява на слоеве се огъва със скорост, която е много, много малко се различава, когато страничното (периферното)напрежение се поставя на острието. Наслояване стомана създава твърдост (съдържание), което прави всяка част на острието е по-склонна към извивката и пружина назад, но не и счупени. Очевидно вълнообразни шарки на Балде е получена в резултат на многократно сгъване по време на коване.

Други функции

Тема:
Спорт
Регионална Функция:
Япония
Стил:
Японски Стил
Материал:
Метални
търговска марка:
Хуа Zhenlong Меч
Състояние:
НОВО
Държава / регион на производство:
Китай

Подобни оферти