Лампа на проектора с корпуса на лампата модул лампа U5-200 проектор Ruby-LMP2976 28-050
Ново - 7 %

Лампа на проектора с корпуса на лампата модул лампа U5-200 проектор Ruby-LMP2976 28-050

На склад
BGN 160.00
BGN 149.00
Налично:


Всички наши проекторные лампи са преминали строг контрол на качеството на работа на лъча, съединения, напрежение и време на работа, така че можете да бъдете сигурни, че те са безупречно работят във вашата проекция. Освен това , ние ще предоставим на 180 дневна гаранция след обслужване, ако имате някакви технически, повредени или други проблеми ,моля , свържете се с нас възможно най-скоро, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне .
Спецификата на стоката :
Модел на марката : U5-200
Мощност на лампа : 200 W
Срок на услугата : 2000 H
100% нова лампа съвместима с корпус
МОНТАЖ НА ЛАМПИ
За монтаж на крушката не се изисква специално умение. Просто да се отпуснете на няколко винта. За ламповых модули е просто : отворете вратата на фурната лампата, извадете старите клиенти модул и поставете в него нова.
Съвети, за да лампа служеше по-дълго
1.Ако яркостта може да се регулира, използвайте оптимално ниво на яркост.
2. прегряването е основната причина, което води до отказам лампи. Затова изключете лампата и ги оставете да се охлади, когато те не се използват, това ще увеличи срокът на служба на лампата.
3. феновете са жизнено важни части, които помагат за охлаждане, така че те трябва да почистват, а прах трябва да се премахне от филтри, които запушват същото.

Други функции

търговска марка:
ZUCZUG
Номер На Модела:
U5-200

Подобни оферти