Производителите на Гоян, продажба на Едро на памучни кърпи сватба червен жакард памук абсорбиращи кърпи сватбени подаръци в замяна
Ново - 17 %

Производителите на Гоян, продажба на Едро на памучни кърпи сватба червен жакард памук абсорбиращи кърпи сватбени подаръци в замяна

На склад
BGN 7.20
BGN 6.00
Налично:


ДОСТАВКА
За AU, САЩ, Канада, страни Великобритания, един добре разположен парцел въздух отнема около 10-15 работни дни за да дойде до вашия destinaton.
В европейските страни това може да отнеме от няколко дни, повече време.
Можете да изберете най-бързият начин на доставка, ако искате да го получи в скоро време, но допълнителни пари са на ваше разположение.
Но ако имате някакви въпроси относно времето за доставка, не се колебайте да се свържете с нас.
времето за доставка варира в различните страни, то зависи от вашия регион . време за доставка може да бъде малко повече, ако вашето място е отдалечено , но това е извън нашия контрол, надявам се да можете да разберете това е добре. но ние ще ви даде номер за проследяване, след като компанията за доставка ще ни го, не се притеснявайте, ако срещнете някакви въпроси, можете да се свържете с мен. ние винаги сме готови да ви помогнем.
- Моля, имайте предвид, че сроковете за доставка могат да варират, особено в пиковите периоди или в неблагоприятни метеорологични условия.
-Тъй като има ограничения за теглото и кубатуре на международния поръчка, ние не можем да ви предложим някаква отстъпка или комбинирана доставка за няколко стоки. Няма местната служба самовывоза, не се използва никаква трета страна на превозвача за доставка.

Други функции

Цвят:
Червен
Вид На Модела:
Твърд
Материал:
Полиестер / Памук
Стил:
Жакард
Тип:
кърпа за лице
Усвояването на:
15s-20s
Модел:
Пишеща машина
Характеристика:
Сгъстен
Техника:
no
Форма:
no

Подобни оферти