30 бр./опаковане. електрически cable конектори преса-тип клеммный конектор CH2-Бърза връзка заключване кабели клеми

30 бр./опаковане. електрически cable конектори преса-тип клеммный конектор CH2-Бърза връзка заключване кабели клеми

На склад
BGN 3.50
Налично:


30шт / UE electric cable конектори преса-тип клеммный конектор CH2-Бърза връзка заключване кабели клеми 30шт / UE диапазон на публикуване : 0,5-1,5 кв. мм : 300 W


Ние ще изберем най-добрият начин за всяка страна .
Детайл ще бъде аранжиран за спедиция след като получим вашата пълна заплата за деталя сте поръчали. Детайл ще бъде изпратен извън 1-7 работни дни
Забележка : купувачът носи отговорност за всички данъци, митнически и други такси, произведени в страната на купувача! Стоките, поръчани от купувача, ще бъде изпратен на адреса, посочен от купувача, в поръчка. Моля, проверете информацията за вашия адрес, за да сте сигурни, че това е правилно.
Помощ за вашия плащане
Ние приемаме Набирателни тук
Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ
Вашето удовлетворение е и положителният резултат от въздействието ще дадем най-доброто върне обратно, за да ви гарантира на нашите продукти и обслужване. Ако се чувствате удовлетворени от нашите продукти и услуги, моля, оставете ни своя положителен отзив. Вашите коментари ще бъдат високо оценени и ще ни помогне по-добре да ви служи.
Ако не сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, свържете се с нас преди да изпратите отрицателна обратна връзка. Как само ще се появи съобщение за проблем, всички наши служители ще се погрижат по най-добрия начин да ви помогне да решите разреши проблема.

Други функции

Номер На Модела:
СН2

Подобни оферти