CUKYI Италия еспресо кафе машина полуавтоматична производител на чаша-нагревательная кухня печка
Ново - 9 %

CUKYI Италия еспресо кафе машина полуавтоматична производител на чаша-нагревательная кухня печка

На склад
BGN 116.80
BGN 106.00
Налично:


Предупредени 1 за клиенти в Германия, ако u иска да достави Fed Ex или TNT, моля да ни кажете вашия номер на отделни административни нарушения. Без тях ние можем само по DHL, Hong Kong post или China Post ! 2 за руски клиенти, моля, изпратете ни вашето пълно име (не по-малко от 3 думи), включително име, презиме и фамилия, в противен случай Поща на Русия няма да пусне пратката и няма да се върне в Китай ! 3 за бразилските клиенти, ако искате да превозва Fed Ex, DHL, TNT, UPS, моля да ми кажете вашия данъчен номер (CPF или CNPJ ). Без това митническо ще се върне на стоки в Китай . (*Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Нямаме никакви такси в страните на дестинация.Тези отговорности отговорност на купувача.) За всеки един щепсел на продукта е предвиден щепсел EU /US.Моля, отбележете, ако ви е нужно.
Размер : 145 * 215*260мм
Плащане
ние приемаме кредитни карти, парични преводи, TT, Western Union, Money Gram и други начини на плащане.Ако имате затруднения с плащането ,моля свържете се с нас, за да получите помощ
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Нямаме никакви такси в страните на дестинация.Тези отговорности отговорност на купувача.
Доставка
В магазина ни обещава, че ние ще изпратим вашите проби за поръчки в рамките на 48-72 часа.

Други функции

търговска марка:
Бисквитки -бисквитка
Капацитет (Чаша):
Тип:
вакуумно tea
Функция:
Еспресо
Номер На Модела:
jd0190dq
Материал На Корпуса:
неръждаема стомана
Мощност (W):
800
Напрежение На Тока (В):
220
документ:
-
Време за излизане на пазара:
Януари-15
Класификация:
Полуавтоматични

Подобни оферти