Дизелов и бензинов двигател ГР набор от инструменти распредвал ГР инструмент за BMW M42 50 52 60 двигатели колянов вал заключване Инструмент, инструменти за Ремонт на ав?
Ново - 15 %

Дизелов и бензинов двигател ГР набор от инструменти распредвал ГР инструмент за BMW M42 50 52 60 двигатели колянов вал заключване Инструмент, инструменти за Ремонт на ав?

На склад
BGN 628.78
BGN 534.00
Налично:

Дизелов и бензинов двигател ГР набор от инструменти разпределителен вал ГР инструмент за BMW M42 50 52 60 двигатели колянов вал заключване Инструмент за Ремонт на автомобили инструменти Добре дошли в моя магазин! : )
Здравейте, приятели, За данък, не сме сигурни колко трябва да плащат, докато пакет минава през митницата на страната,което можем да направим, е да се опита да направи всичко възможно, за да помогне да се избегне или да се плати по-малко такси,но не е 100% сигурен, че е добре, преди да направите плащане, моля, уверете се, че опаковката е в ред, да мине митница, допълнителна такса за да преминат митницата, която ще платите,моля, приемете това, ако вашият адрес дистанционно област, аз ще ви дам да знаете, за да добавите такси за доставка или за промяна друг начин, за да се уверите, че можете да получите съобщение навреме, оставете на електронна поща, ще е полезно,а вие също можете да проверите сами, първо честита Нова година 2018! Нашият празника на пролетта наближава,аз ще се върна у дома след 5-ти февруари и ще се върна на работа на 23 февруари,така че поръчката от 5 февруари до 23 февруари не може да организира бърза доставка,моля, разберете. Така че ако някакъв нов план, моля, организирайте колкото се може по-скоро,ще можете да видите по-добра цена отстъпки утре,и нов counpon ще изпрати на вашия профил днес,ако не го получите, моля свържете се с мен : ) Благодаря и най-добри пожелания на Фийби
Описание :
Комплект инструменти ГР / заключване / настройки на двигателя за бензинови и дизелови двигатели на BMW M42 / M50 / M52 / M60
- Този е пълен набор от инструменти ви позволява да се постигне правилното положение на времето колан, като на дистрибутора вала, така и на коленчатом вала при смяна на колан или верига, както за бензинови, така и за дизелови двигатели.
- Включва в себе си специален ключ за контролирано завъртане на звездата на абитуриентски разпределителен вал при теглене и инсталиране на блок VANOS.
- Включва първичен инструмент за предварително натоварване на веригата ГР за опъване на веригата ГР на двигателя M50.

Други функции

силата на:
N/A
Височина На Продукта:
6cm
Напрежение:
N/A
Името На Модела:
BT3239083
Широчина На Елемента:
12cm
Автомобили:
БМВ
Хардуерна Версия:
НОВО
Версия На Софтуера:
НОВО
Електронен:
No
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Дължина На Продукта:
32cm
Тип Елемент:
Друго
Вид На Материала:
качествена стомана
Тегло На Продукта:
5.6kg
търговска марка:
ФИНЕТРИП
специални характеристики:
Набор от инструменти за синхронизация/заключване на дизелов / бензинов двигател BMW
Гаранция:
1 година
Търговия:
global
Позиция№.:
BT3239083
доставка:
DHL и EMS Fedex Aramex China Post package и т.н....
Статус:
В наличност
MOQ:
1pc 2pcs 5pcs 10pcs 20pcs 50pcs вземане 100pcs по избор
Тип:
Набор от инструменти за синхронизация/заключване на дизелов / бензинов двигател BMW

Подобни оферти