LCD-дисплей, DC 8-48V snap on Double hour meter за дизел генератор косачка морски трактор извънбордови мотокар мотокар аератор копка на ATV
Ново - 24 %

LCD-дисплей, DC 8-48V snap on Double hour meter за дизел генератор косачка морски трактор извънбордови мотокар мотокар аератор копка на ATV

На склад
BGN 79.84
BGN 61.00
Налично:


Runleader представя с гордост своя нов сбрасываемый LCD брояч часа RL-HM005 H. Той може да работи на повечето устройства.Той има мощна система за основния и още някаква уникална конструкция.
Система за синхронизация се включва в себе си : натрупване на общото време на работа TOT1+TOT2 ,toal time resettable RESET и т.н.
Уникален дизайн включително : лесна инсталация, вътрешна батерия и външна сила длинняя продължителност на живота, etc.
Освен това, продукти са получени сертификати CE и ROHS. Той притежава патент в Китай.
Този час на борсата е 2 група часови броячи, които записват общото време на работа, подключаясь към източник на захранване DC8-48 V. Брояч часове показва общото количество на натрупаните часа. А общото време за работа могат лесно да се прибират.
Това е идеалният брояч на часове за всяко приложение, което се нуждае от надежден отчитане на времето и графика за техническо обслужване в малко пространство, такива като градина устройства, селскостопанско оборудване, индустриална техника.
За Закупуване На
1.Можете да закупите директно, като кликнете върху платформа.
2. отстъпка акции ще се проведе редовно на платформата. Можете да добавите нашия магазин в Моите любими магазини.
3.Ако ви трябва предварително да уведоми или да ви напомня в този ден за промоционални събития, моля, оставете ни съобщение. Ние ще ви уведомим за това в периода на провеждане на рекламни мероприятия.
4.Ако купувате повече от един детайл на един път, можете да изберете съответната връзка на продукт или да се свържете с нашия сервизен център. Отстъпка ще бъде даден много скоро.
5.Ако вие сте търговец, вие можете да ни изпратите съобщение или се свържете с нашия сервизен център, ще даде добри предложения от цени и нови продукти.

Други функции

Височина На Продукта:
4.9cm
търговска марка:
runleader
Името На Модела:
RL-HM005H
Широчина На Елемента:
6cm
специални характеристики:
брояч на часове
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Дължина На Продукта:
6cm
Вид На Материала:
a
Диаметъра На Продукта:
6cm
Тегло На Продукта:
85g

Подобни оферти