DC Snap on ROUND two 2 channel брояч за дизел генератор косачки морския култиватор нула обрат косачки извънбордови каналокопател
Ново - 22 %

DC Snap on ROUND two 2 channel брояч за дизел генератор косачки морския култиватор нула обрат косачки извънбордови каналокопател

На склад
BGN 79.84
BGN 62.00
Налично:


Runleader представя с гордост своя нов RL-HM005 F сбрасываемый LCD двоен брояч. Той може да работи на повечето устройства.Той е мощен подсчитывая система и някаква друга уникален дизайн.
Подсчитывающ система, включително : аккумулирующ броят на времето Counter1+Counter2 , и смогите да бъде переустановлено преинсталиране , etc.
Уникален дизайн включително : лесна инсталация, вътрешна батерия и външна сила длинняя продължителност на живота, etc.
Освен това, продукти са получени сертификати CE и ROHS. Той притежава патент в Китай.
Тази встречная запис 2 групира пълно работи броят на времето всеки път се свързва Тинг със силата на ДК8-48 V. Броячът показва общото работно размера на натрупаните път. И трите работят времена numberof може да се възстановява лесно.
Това може да се използва за всички специалности и машини със сила DC8-48 V.
Това е метър и брояч часа за всяко приложение, което изисква надеждна работа на броя на времето на провеждане и сервиране на план-график за обслужване на малък космоса като уреди за градината, оборудване за селското стопанство, индустриално машинно оборудване.
За Закупуване На
1.Можете да закупите директно, като кликнете върху платформа.
2. отстъпка акции ще се проведе редовно на платформата. Можете да добавите нашия магазин в Моите любими магазини.
3.Ако ви трябва предварително да уведоми или да ви напомня в този ден за промоционални събития, моля, оставете ни съобщение. Ние ще ви уведомим за това в периода на провеждане на рекламни мероприятия.
4.Ако купувате повече от един детайл на един път, можете да изберете съответната връзка на продукт или да се свържете с нашия сервизен център. Отстъпка ще бъде даден много скоро.
5.Ако вие сте търговец, вие можете да ни изпратите съобщение или се свържете с нашия сервизен център, ще даде добри предложения от цени и нови продукти.

Други функции

Височина На Продукта:
4.9cm
търговска марка:
runleader
Името На Модела:
RL-HM005F
Широчина На Елемента:
6cm
специални характеристики:
брояч на часове
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Дължина На Продукта:
6cm
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Диаметъра На Продукта:
6cm
Тегло На Продукта:
85g

Подобни оферти