DC Snap on ROUND two 2-канален брояч за дизел-генератор косачка морски лост нула обрат косачка извънбордови каналокопател
Ново - 25 %

DC Snap on ROUND two 2-канален брояч за дизел-генератор косачка морски лост нула обрат косачка извънбордови каналокопател

На склад
BGN 79.84
BGN 60.00
Налично:


Runleader представя с гордост своя нов RL-HM005 F сбрасываемый LCD двоен брояч. Той може да работи на повечето устройства.Той има мощна система за отчитане и някакъв друг уникален дизайн.
Подсчитывающ система, включително : аккумулирующ броят на времето Counter1+Counter2 , и смогите да бъде переустановлено преинсталиране , etc.
Уникален дизайн включително : лесна инсталация, вътрешна батерия и външна сила длинняя продължителност на живота, etc.
Освен това, продукти са получени сертификати CE и ROHS. Той притежава патент в Китай.
Тази встречная запис 2 групира пълно работи броят на времето всеки път се свързва Тинг със силата на ДК8-48 V. Броячът показва общото работно брой натрупани път. И трите работят времена numberof може да се възстановява лесно.
Това може да се използва за всички специалности и машини със сила DC8-48 V.
Това е метър и брояч часа за всяко приложение, което изисква надеждна работа на броя на времето на провеждане и сервиране на план-график за обслужване на малък космоса като уреди за градината, оборудване за селското стопанство, индустриално машинно оборудване.
За Закупуване На
1.Можете да направите покупка директно, като Кликнете върху платформа.
2.отстъпка акции ще се проведе редовно на платформата. Можете да добавите нашия магазин в списъка с любимите ми магазини.
3.Ако ви трябва предварително да уведоми или да ви напомня в този ден за промоционални събития, моля, оставете ни съобщение. Ние ще ви уведомим за това в периода на провеждане на промоции.
4.Ако купувате повече от един детайл на един път, можете да изберете съответната връзка на продукт или да се свържете с нашия сервизен център. Отстъпка ще бъде даден много скоро.

Други функции

Тегло На Продукта:
85g
Дължина На Продукта:
6cm
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Широчина На Елемента:
6cm
Височина На Продукта:
4.9cm
търговска марка:
runleader
специални характеристики:
Обслужване и замяна служба напомняния масло
Името На Модела:
RL-HM005F
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE

Подобни оферти