Голям LCD дисплей, DC 8-48 на осветление и брояч брояч на часове за дизел-генератор каналокопател пътека нула обрат косачка косачка количка за голф ATV
Ново - 25 %

Голям LCD дисплей, DC 8-48 на осветление и брояч брояч на часове за дизел-генератор каналокопател пътека нула обрат косачка косачка количка за голф ATV

На склад
BGN 79.84
BGN 60.00
Налично:


Runleader представя с гордост своя нов RL-HM005 D сбрасываемый брояч LCD часа. Той може да работи на повечето устройства.Той има мощна система за синхронизация, система за броене и някои други уникални проекти.
Система за синхронизация се включва в себе си : натрупване на общото време на работа на ДЕТЕНЦЕ ,toal time resettable RESET и т.н.
Подсчитывающ система, включително : аккумулирующ брояч на броя на времето ,и смогите да бъде переустановлено преинсталиране , etc.
Уникален дизайн включително : лесна инсталация, вътрешна батерия и външна сила длинняя продължителност на живота, etc.
Освен това, продукти са получени сертификати CE и ROHS. Той притежава патент в Китай.
Този метър часа записва пълни достига часовници, като се свързва със силата на DC8-48 V. Брояч часове показва общото количество на натрупаните часа. И на общото време на работа може лесно да бъде архивирано.
Това е контра-рекорден пълно работи броят на времето всяко време connec тинг със силата на DC8-48 V. Броячът показва общото работно брой натрупани път. И трите работят времена numberof може да се възстановява лесно.
Това може да се използва за всички специалности и машини със сила DC8-48 V.
Това е метър и брояч часа за всяко приложение, което изисква надеждна време и работа на броя на времето на провеждане и сервиране на план-график за обслужване на малък космоса като уреди за градината, оборудване за селското стопанство, индустриално машинно оборудване.
За Закупуване На
1.Можете да направите покупка директно, като Кликнете върху платформа.
2.отстъпка акции ще се проведе редовно на платформата. Можете да добавите нашия магазин в списъка с любимите ми магазини.
3.Ако ви трябва предварително да уведоми или да ви напомня в този ден за промоционални събития, моля, оставете ни съобщение. Ние ще ви уведомим за това в периода на провеждане на промоции.

Други функции

Тегло На Продукта:
85g
Дължина На Продукта:
6cm
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Широчина На Елемента:
6cm
Височина На Продукта:
4.9cm
търговска марка:
runleader
специални характеристики:
Обслужване и замяна служба напомняния масло
Името На Модела:
RL-HM005D
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE

Подобни оферти