Безплатна доставка 8шт осем вида инструменти за дърворезба лопата ножове ръчна изработка дърворезба ножове

Безплатна доставка 8шт осем вида инструменти за дърворезба лопата ножове ръчна изработка дърворезба ножове

На склад
BGN 67.18
Налично:


8шт х ножове за дърворезба
8 режещата глава : извит прав нож ,извит нож,извита кръгла нож, два разположена на преки кръг на ножа ,две кръгли ножа, триъгълен нож.
дължината и е около 150 мм, дължина на дръжката около 85 мм, дължина на острието 60 мм, ръкохватка с диаметър места за 25 мм.
Тип ножове и използването им :
Инструмент за скулптора, който се занимава със създаването на най-пряк помощник и другар. , длето и помощни средства играят много важна роля в производствения процес, на процеса на дърворезбата. Както се казва : "добър, тачим покъщина чудесни", "плавателни съдове-една трета от седем пожитков". Занаят, като погледне човек, просто погледнете инструменти, може да научите от инструменти за техническо обслужване на промяна, може да се окаже ниво на качество на работната ръка. Дърворезба създаването на инструменти на разположение, ще нося, ще се използва, не само за подобряване на ефективността, но и под формата на пълната версия на играта на своите умения, така че броят на нож или стамески почистване безплатно и лесно, ясно и гладко, добавете произведения на художествена изразителност.
През цялата нож : cutting edge цилиндрични дъга, използвана за кръгли и кръгли вдлъбнатини при дърворезба на традиционните цветове, също е много полезна, например мозайка, цветни листенца и стъбла кръг ръба и необходим конформная обработка на кръгла ножа.

Други функции

is_customized:
Yes
Воспользуйся:
дърворезба
Направи си Сам пособия:
Коментари
Тип:
Резбово Длето
Номер На Модела:
инструменти за дърворезба

Подобни оферти