Оригиналната възстановена печатаща глава за принтер HP 564 7520 e-All-In-One

Оригиналната възстановена печатаща глава за принтер HP 564 7520 e-All-In-One

На склад
BGN 28.78
Налично:


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ОТ ШЕНЖЕН / ХОНГ КОНГ
Оригиналната възстановена корона Pirnthead за принтер HP 564 Photo Smart 7520 e-All-In-One
1. съобщението или за плащане трябва да бъдат направени в рамките на 7 дни след приключване на търга. Ако тези условия не са изпълнени, продавачът си запазва правото да анулира търгът.
2. Ако резервирате най-малко 3 бр, ние ще го доставим поща Сингапур или въздушна поща за международна икономика, China Post, това ще ви отнеме 3~22 работни дни,друга държава, друга срок на доставка. Ако вашата поръчка е повече от 3 КОМПЮТЪРА, а след това ние ще изберем ЕМС. АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПО-БЪРЗА ТОВАРОНОСИМОСТ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА РАБАТ UPS/DHL/EMS . НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ EMS.
3. Ако купувачът иска да се върне при не-отворен състояние, след което купувачът трябва да плати цената за доставка от нас на купувача и да се върнете цена за доставка. моля, разберете. повечето от нашите продукти са скъпи, ако това не е необходимо, моля, не го отваряйте. Благодарим ви.
4. Нашата политика за обратна връзка : редовно, ние преминаваме през нашият файл за обратна връзка и изпращане на отзив за всички тези, които са подали върха на нас. Тази политика гарантира, че всеки получава правилното разпознаване и прави процеса по-гладко и за двете страни. Ако сте доволни от сделка с нас, моля, оставете своя коментар към нашия файл и ние задължително ще ви отговорим реципрочно, когато правим нашите актуализации. Преди изпращане на отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас, за да можем да го решим. Отрицателна обратна връзка не помага за решаване на проблеми.
5. Ако имате някакви въпроси, моля, изпратете ни съобщение, преди пускането на своите залагания.

Други функции

търговска марка:
FGHGF
Тип:
Друго

Подобни оферти