Мрежова карта ETHERNET за принтери на етикети STAR за STAR TSP 700 800 100BASE

Мрежова карта ETHERNET за принтери на етикети STAR за STAR TSP 700 800 100BASE

На склад
BGN 63.98
Налично:


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ОТ НАС / ХОНГ КОНГ
Мрежова карта ETHERNET за принтери на етикети STAR за STAR TSP 700 800 100 BASE
ТЕСТВАН В ДОБРА РАБОТНА СИТУАЦИЯ, В ПАКЕТА Е ВКЛЮЧЕН 1БР.
ИЗПРОБВАН В ДОБРА РАБОТНА СИТУАЦИЯ
1.съобщението или за плащане трябва да бъдат направени в рамките на 7 дни след приключване на търга. Ако тези условия не са изпълнени, продавачът си запазва правото да анулира търгът.
2. Ако резервирате най-малко 3 бр, ние ще го доставим поща Сингапур или международната икономическа въздушна поща China Post, това ще ви отнеме 3~22 работни дни,друга държава, друга срок на доставка. Ако вашата поръчка е повече от 3 КОМПЮТЪРА, а след това ние ще изберем EMS. АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПО-БЪРЗ ПРЕВОЗВАЧ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА UPS/DHL/EMS . НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ EMS.
3. Ако купувачът иска да се върне в открито състояние, купувачът трябва да плати цената за доставка от нас купувача и возвратную разходите за доставка. моля, разберете. повечето от нашите продукти са скъпи, ако те не са ви необходими, моля, не ги отваряйте. Благодарим ви.
4.Нашата политика за обратна връзка : на регулярна основа, ние преглеждаме нашите файл за обратна връзка и да го изпрати на обратна връзка за всички тези, които са подали кометар за нас. Тази политика гарантира, че всеки ще получи заслуженото признание, и прави процесът е малко по-плавно и за двете страни.

Други функции

търговска марка:
FGHGF
Тип:
Друго

Подобни оферти