13 ярда / Лот бродерия на цвете лейси отрежете Лентата аксесоари за дрехи гипюр лейси плат шевна сватбена украса дантела LS-7719
Ново - 6 %

13 ярда / Лот бродерия на цвете лейси отрежете Лентата аксесоари за дрехи гипюр лейси плат шевна сватбена украса дантела LS-7719

На склад
BGN 15.97
BGN 15.00
Налично:


Цвят № 1
Цвят на NO2
Цвят NO3
Цвят NO4
Цвят NO5
Цвят NO6
@Ако търсите за един конкретен продукт, който вие някъде сте виждали, моля, просто се свържете с нас, ние можем да ви помогнем да намерите желаната от вас стока!
@Поръчка за безплатна доставка, ще бъдат доставени по пощата на Китай. Срок за доставка на ипи в повечето случаи е от 15 до 40 работни дни. Срокът на доставка зависи от страната индивидуална пощенска услуга.Ние не носим отговорност за забавяне на стоки от услуги препоръчана въздушна поща или китайската парцел или други обстоятелства закъснения, които се дължат на факта, че нашите доставки са изпратени от чужбина.Ако имате нужда от бърза доставка, моля, свържете се с нас за повече такса за експресна доставка.
@International Express / courier ще отнеме около 3-7 работни дни до местоназначението си. Моля, информирайте ни предварително, ако искате международна експресна доставка, и ние ще се радваме да ви изпратим оферта.
@Ако имате поръчка за 150$/ние ще се опитаме да го изпратите като безплатна доставка с експресна доставка, но това зависи от страната или региона дестинация.
@Всички въпроси за търговия на едро, моля свържете се с нас и ще получите отговор в рамките на 24 часа с предложение, което, надявам се, да ви хареса. Ние приветстваме ви, за да надникнем в моят магазин за търговия на едро на продукти на едро и ценови отстъпки.

Други функции

Цвят:
червено, розово, жълто, светло розово, светло син, зелен
Вид На Продукта:
Дантела
Материал:
100% Polyester
Ширина:
4cm
Украса:
Дантела
Техника:
Тъкани
Номер На Модела:
ЛС-7719
Характеристика:
Еко-Содружественный
Тип Тъкани:
снимка

Подобни оферти