(Хан)жена сладко момиче смола половина на главата кигуруми БЖД очите Кроссдресс cosplay японското аниме роля Лолита Маска с очите и перука

(Хан)жена сладко момиче смола половина на главата кигуруми БЖД очите Кроссдресс cosplay японското аниме роля Лолита Маска с очите и перука

На склад
BGN 639.98
Налично:


Описание :
Продукт включва в себе си : половината от главата маска x1, очите x 1 двойка, перука x 1
Материал : Смола
Дебелина : 3 мм
Забележка : очите не се придържат към маската, за да аваоид те валиден по време на транспортиране, маска се предлага с велкро, така че можете да залепи очи върху нея.
Време за обработка : тъй като маска ръчно изработени детайл, не е произведен сборочным конвейерни на фабриката, така че тя ще вземе около 20 дни
за да направите маска кигуруми. Ние не приемаме спешна поръчка. И ние не приемаме отказ на резервацията в рамките на времето за обработка. Моля, разширяване на още 20 дни време за обработка след това , как да поставите поръчка, Благодаря ви за вашето разбиране и сътрудничество.
Голям избор, за очи и перука. Моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти за повече информация за стила на перуки. Plz натиснете тук за да изберете очите :
Потребителски грим е на разположение, ако имате нужда от потребителски грим, моля, свържете се с нас и подаване на снимки за грим.
Моля, обърнете внимание на цвета на кожата, когато правите поръчка.
Мек силиконов език, който може да се оттегли.
Размер : височина-26,5 см, ширина 18,5 см, а разстоянието между двете очи : 6 виж
Време за обработка : нашите маски са ръчно изработени, след като наш клиент е направил поръчка, това ще отнеме около 3-4 седмици, за да се направи.

Други функции

Специална Употреба:
Костюми
Отдел Име:
Възрастен
Пол:
Унисекс
Тип Елемент:
Маска
Герои:
Костюми На Герои От Анимационни Филми
Материал:
Друго
Материал:
Смола

Подобни оферти