Неръждаема стомана 510 капково върха на накрайника за ПДП/RBA / резервоар /атомайзер за електронни аксесоари за пури

Неръждаема стомана 510 капково върха на накрайника за ПДП/RBA / резервоар /атомайзер за електронни аксесоари за пури

На склад
BGN 10.40
Налично:

Класически дизайн 510 капково върха, с 2 о-пръстени, той ще прилепва плътно към вашия резервоар. Детайли деталя : 1. конструкция Колцеобразного запечатване 2. всеки блок е изработена от неръждаема стомана. 3. стилните и ефективни, тези капково уши ще добави съвсем нова динамика на вашия опит парения спецификация : 1. Материал : неръждаема стомана опаковъчен лист : 1бр капково съвет Моля, обърнете внимание : въпреки, че тези проблеми не са характерни, всички резервоари (и особено клонинги) не е задължително да са направени от едни и същи спецификации. Уверете се, че вашият инхалатор не е собствен размер капково върха (например, се Стремят Nautilus). Всякакви проблеми с инсталацията, като цяло, може да се коригира лесно с помощта на конец или нитяной подложки или ограничаване на пръстени с различна големина.
Доставка
1.ние обикновено аранжируем спедиция за вас в рамките на 24 часа след подтверженных пари. Ние можем да издържи доставка заради празника или неделя.
2. целият ни метод на доставка може да бъде отслежен.
3.моля, не забравяйте да предложат своето подробно име/адрес/ пощенски код/номер на телефон, това се изисква от превозвача при международен транспорт.Когато пратката се връща дължи на неправилна информация, ние не носим отговорност. Всички разходи поради неправилна информация ще бъде предоставена на купувача.

Други функции

Цвят:
A, B, C, D
Номер На Модела:
Капково съвет от неръждаема стомана 510 накрайника
търговска марка:
КАДЬЕ
Тип Елемент:
капково съвет
Материал:
Метални
Съвместим Модел:
Спрей резервоара ПДП на RBA

Подобни оферти